Intrebari frecvente

FAQs
Retur & Schimb

Retur & Schimb

Pentru achizițiile online
Retur & Schimb

Cum puteți efectua un retur?

Vor fi acceptate pentru retur doar produsele aflate în ambalajul original (cutia de bijuterii originala) și însoțite de materialele promoționale aferente valorii tranzacției (lavetă, oglindă, cutie pentru bijuterii, etc.).

Prin retur puteți schimba produsul cu un alt produs, sau puteți primi contravaloarea lui.

Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

1. Completați formularul de Retur a-l partenerului aferent

2. Ambalați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.

3. În colet adăugați produsul, factura, certificatul de garanție si celelalte materiale promoționale aferente valorii tranzacției (lavetă, oglindă, cutie pentru bijuterii, etc.).

4.Trimiteti solicitarea de retur la adresa de contact al partenerului iar ei va vor trimite curierul la adresa indicata, pentru preluarea coletului.

Care sunt condițiile în care puteți efectua returul?

Pentru achizițiile efectuate online, de regula, clienții beneficiază de o perioada de 14 zile pentru retur.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Produsele returnate care nu sunt în aceeași stare în care au   fost livrate nu vor fi acceptate pentru retur.

Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, cutia mica de bijuterii, factura, certificatul de garanție si celelalte materiale promoționale aferente valorii tranzacției (lavetă, oglindă, cutie pentru bijuterii, etc.). Totusi, confirmati in prealabil cu vanzatorul toate aceste detalii.

Produsele eronat livrate vor fi înlocuite cu produsele comandate sau produse similare, dacă produsele comandate nu mai fac parte din oferta partenerilor. În cazul  în care ați primit un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să comunicați partenerilor acest lucru în cel mai scurt timp și să returnați produsul, conform pașilor de retur.

Produsele returnate pot fi înlocuite cu alte produse mai scumpe – caz în care veți plăti diferența de preț, sau produse cu o valoare mai mică – caz în care veți  primi diferența în contul specificat în Formularul de Retur.

Care sunt costurile aferente returului?

De regula, cienții vor beneficia de retur gratuit pentru toate comenzile online, dar aceasta informație trebuie verificată in prealabil cu vânzătorul.

Ce produse nu pot fi returnate?

Produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului nu se pot returna.
Returns
Retur & Schimb
Transport
Plata

Plata

Contravaloarea produselor comandate
Plata

Cum veți primi înapoi contravaloarea produselor comandate?

De regulă, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul din care s-a facut plata – in cazul platii online cu cardul bancar, insă aceste detalii trebuiesc discutate cu vânzătorul in prealabil.  In cazul platii ramburs,  clientul va indica contul IBAN in formularul de retur, pentru rambursarea contravalorii.

 

Plata
Plata

Facebook

Urmărește-ne și pe @BijuteriiSiCeasuriRomania
Facebook