Despre B&C

Povestea
Uimitoare, încântătoare, iubite
Bijuterii inspirate inca din anul 1837

Căutăm a satisface cei mai pretențioși clienți cu bijuterii fine, ceasuri și parfumuri cu produse care au o poveste în spate

Tradiția prin excelență

Povestea din spatele B&C

Excelenta in cele frumoase
Povestea din spatele B&C

Bun venit la B&C! Suntem o echipă de pasionați ai bijuteriilor, care căutăm mereu cele mai bune oferte de pe piață și îți prezentăm cele mai bune opțiuni pentru a te asigura că îți achiziționezi produse de calitate. Vino și explorează lumea bijuteriilor cu B&C, și lasă-ne să îți recomandăm cele mai bune piese pentru a-ți completa ținuta cu stil și eleganță!

Salut, numele meu este Alexandru Dinu și  ocup de lucruri frumoase încă din anul 2015, anul în care m-am angajat  și giuvaier într-un mic atelier de bijuterii. Aici am învățat și înțeles procesul creației frumosului. Mai târziu am început  înțeleg ce înseamnă calitatea și am urmat cursul vieții, de unde am învățat  nu tu alegi jobul, ci el te alege. Au urmat ani de zile în care am lucrat ca și inginer de testare software (QA – Quality Assurance, da în continuare tot pe calitate) și am avut mai multe proiecte în paralel, pe care și azi reusesc a le continua cu mândrie.

 

Ceasurile sunt una dintre proiectele mele, iubesc  le reconditionez și  le repar, dar doar pe cele personale (dadețîn foarte multe ceasuri din piață de vechituri, dar și ceasuri demne de colecționat).

Mi-am dorit acest website deoarece simt   reprezintă și pot împărtășii cunoștiintele dobândite în dealungul anilor cu voi, din pură plăcere –  face fericit.

 

Cât despre parfumuri, nu sunt expert, dar de când am reușit a  lasă de fumat mirositul de parfumuri a devenit un hobby (hehe).

 

QA Alexandru Dinu

Fondator
Despre Alexandru Dinu
Lumea B&C

Intră în lumea B&C

Uimitoare, încântătoare si iubitele giuvaeruri
Intră în lumea B&C

Ne găsești și pe Facebook

#BijuteriiSiCeasuriRomania
Ne găsești și pe Facebook