Despre B&C

Povestea
Uimitoare, încântătoare, iubite
Bijuterii inspirate inca din anul 1837

Căutăm a satisface cei mai pretențioși clienți cu bijuterii fine, ceasuri și parfumuri cu produse care au o poveste în spate

Tradiția prin excelență

Povestea din spatele B&C

Excelenta in cele frumoase
Povestea din spatele B&C

Bun venit la B&C! Suntem o echipă de pasionați ai bijuteriilor, care căutăm mereu cele mai bune oferte de pe piață și îți prezentăm cele mai bune opțiuni pentru a te asigura că îți achiziționezi produse de calitate. Vino și explorează lumea bijuteriilor cu B&C, și lasă-ne să îți recomandăm cele mai bune piese pentru a-ți completa ținuta cu stil și eleganță!

Salut, sunt Alexandru Dinu și îmi place să mă ocup de lucruri frumoase încă din anul 2015, când am intrat pentru prima dată într-un mic atelier de bijuterii. Acolo, am fost absorbit de magia procesului de creație și am început să înțeleg cu adevărat ce înseamnă să faci frumosul să prindă viață. De-a lungul timpului, am călătorit pe drumul vieții, învățând că uneori nu noi alegem jobul, ci el ne alege pe noi.

 Astfel, am călătorit pe cărarea mea profesională ca și inginer de testare software (QA – Quality Assurance), continuând să îmi păstrez mereu pasiunea pentru calitate și perfecțiune. Printre proiectele mele, ceasurile deveniseră o adevărată pasiune. Îmi plăcea să le recondiționez și să le repar, însă doar cele personale. Fiecare ceas avea propria sa poveste, iar eu îmi doream să contribui la menținerea vieții acestor minunate creații. Lansarea acestui website reprezintă pentru mine o împlinire și o modalitate de a împărtăși cunoștințele acumulate de-a lungul anilor cu voi, cei pasionați de frumos și perfecțiune. Îmi face o deosebită plăcere să vă împărtășesc din experiența mea și să contribui la crearea unui spațiu online în care pasiunea pentru frumos să fie întâmpinată cu entuziasm și apreciere. 

În ceea ce privește parfumurile, poate nu sunt un expert în adevăratul sens al cuvântului, dar de când am reușit să mă las de fumat, am descoperit în mirosurile lor o plăcere aparte. Este ca și cum fiecare strop de parfum ar purta cu el o notă de încântare și eliberare, amintindu-mi mereu de drumul parcurs și de progresul realizat.

 

QA Alexandru Dinu

Fondator
Despre Alexandru Dinu
Lumea B&C

Intră în lumea B&C

Uimitoare, încântătoare si iubitele giuvaeruri
Intră în lumea B&C

Ne găsești și pe Facebook

#BijuteriiSiCeasuriRomania
Ne găsești și pe Facebook